Een verslavingsdeskundige en hulpverlener doen hun verhaal tijdens een lezing

Een verslavingsdeskundige en hulpverlener doen hun verhaal tijdens een lezing

De verrassing die Joaquin en Christel hebben geregeld zijn twee sprekers die kwamen vertellen over verslaving. De bewoners verzamelen zich rond de tafel en de presentatie gaat van start. Daan en Niels geven als verslavingsdeskundige en hulpverlener de bewoners een voorlichting over verslaving. De groep luisterd aandachtig en vertellen ook over hun eigen ervaringen. Voor Joaquin is het door zijn verleden een emotionele voorlichting en na afloop van de voorlichting lijkt ook Jeffry het even moeilijk te hebben. Jeffry zoekt met samen Jessie een plekje waar zij samen kunnen praten. Mike en John hebben de voorlichting niet bijgewoond en de bewoners vinden dit jammer. Gerrit noemt hen laffe fl*kkers en ook Joaquin, Adriaan en Hiske zijn teleurgesteld in Mike en John.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *