Gerrit vertelt Adriaan dat hij geen vrienden in Utopia 2 heeft

Gerrit vertelt Adriaan dat hij geen vrienden in Utopia 2 heeft

Gerrit en Adriaan zitten samen op een bankje onder de schaduw van de bomen. Gerrit vertelt aan Adriaan dat hij geen vrienden heeft in Utopia 2. ‘De enige vriendin die ik dacht te hebben was Shelley en dat is ook helemaal niks meer voegt hij eraan toe. Adriaan knikt en vraagt naar zijn relatie met Jeffry. Ja, heb ik niet echt meer. Weet je, ik ben niet zo’n persoon die daar met hangende pootjes achternagaat. Net zoals Shelley, die neemt ook afstand van mij. Vind ik ook prima gaat Gerrit verder. De mensen die met elkaar om moeten gaan, komen toch wel bij elkaar zegt Adriaan wijs. Gerrit laat merken dit toch wel lastig te vinden, omdat hij veel goede gesprekken met Shelley heeft gevoerd en zij het samen heel leuk hebben gehad. Toen een aantal bewoners hun mening over de relatie tussen Gerrit en Shelley gaven, besloot Shelley afstand van Gerrit te nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Koos at 18:49

    Gerrit die moet ze kist in pakken en op rotten wat die alleen kan met ze geile pik achter het meisje lopen terwijl dat meisje een vriend heb hij doe geen zodemieter dus Gerrit op zouten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *