Hiske spreekt Brandon aan omdat ook hij geld achterhoudt

Hiske spreekt Brandon aan omdat ook hij geld achterhoudt

Het valt Hiske op dat er geld achter wordt gehouden, waar zij geen weet van heeft. Ze is erachter gekomen dat ook Brandon geld achter heeft gehouden. Hij heeft namelijk geld verdiend tijdens zijn familiebezoek en wil dit graag besteden aan iets goeds. Hiske wil graag weten waarom hij het geld achterhoudt en gaat er dan ook het gesprek over aan. Brandon legt uit dat hij Hiske vertrouwt, maar sommige bewoners niet. Hij wil daarom het geld apart houden en niet toevertrouwen aan de groep. Nu Hiske deze verklaring hoort snapt ze Brandon en respecteert ze zijn keuze. Ik vertrouw jou wel verzekert Brandon en daarmee lijkt de twijfel bij Hiske weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *