Jeffry en Jessie hebben een gezellige date

Jeffry en Jessie hebben een gezellige date

Jeffry en Jessies date is bezig. De twee zitten gezellig samen op een kleedje midden in een hart. Vanmiddag heeft Manon speciaal voor de date met stenen een hart op de grond gevormd, zodat Jeffry en Jessie samen in het hart kunnen daten. Manon is verantwoordelijk voor het eten en drinken tijdens de date. Als Manon komt aanlopen met het eten en de wijn die Jeffry, als verrassing speciaal besteld heeft, blijkt dat Jessie onder de indruk is van de moeite die Jeffry genomen heeft. De twee proosten op hun date en zijn vastbesloten om er een gezellige avond van te maken. Op ons klinkt er. Hoe zal de date verder aflopen? Volgt er nog een zoen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *