Joaquin belt voor informatie om mogelijk een loods te laten plaatsen in Utopia 2

Joaquin belt voor informatie om mogelijk een loods te laten plaatsen in Utopia 2

John heeft een aantal weken geleden zijn bouwplannen gepresenteerd om een grote overdekte slaapplaats voor de bewoners te bouwen. Hij vertelde Hiske een tijdje terug dat hij zijn bouwplannen somber inziet. Toch lijkt de winter de bewoners zorgen te baren. De bewoners hebben inmiddels een caravan maar Joaquin belt vandaag met iemand die hem kan helpen aan een loods. Het allerliefste nodig ik u hier uit om de opties te bekijken legt hij uit. De man aan de andere kant van de lijn lijkt enthousiast. Hij vraagt aan Joaquin of hij een e-mail kan sturen met de afmetingen en wat gegevens. De man kan dan vervolgens alle opties op een rijtje zetten. Het bedrijf zou eventueel na de bouwvakantie langs kunnen komen om alle mogelijkheden te bespreken. Zal er een loods geplaatst worden in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Bo lus at 08:28

    John blijft nodig. De loods zal ingericht moeten worden. Slaapkamers, leefruimte, wc, douches, verwarming, keuken enz.

  2. Heidy at 12:57

    Dat is wel een slimme zet van Joaquin! Dat ze daar niet eerder opgekomen zijn. Wie weet gaat dit lukken en hebben ze John helemaal niet meer nodig, kan hij lekker naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *