John wil in het financiën team op voorwaarde dat Gerrit er niet in zit

John wil in het financiën team op voorwaarde dat Gerrit er niet in zit

Tijdens de vergadering van vanmiddag maakte John kenbaar graag deel uit te willen maken van het financiën team. Hiske ziet dit wel zitten en gaat een gesprek aan met hem. ‘Ik vraag jou daarvoor zegt ze. En wil graag dat John zich bij het team aansluit zodat hij het financiële gedeelte van het bouwen aan Utopia 2 kan ondersteunen. John ziet dit wel zitten en somt zijn ideeën voor het financiële team op. John die totaal niet bang is om zijn mening te delen, vertelt Hiske dat er één persoon is waarmee hij niet samen in het financiën team wil zitten. Gerrit daar heb ik mijn buik van vol. Timothy vind ik oké, daar zal het wel mee gaan maar Gerrit is voor mij klaar gaat John verder. En is van mening dat Gerrit alles veel te persoonlijk opneemt, ook op financieel vlak.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 07:42

    Ik zou John absoluut niet in het financiën team willen, die man is echt niet te vertrouwen met het geld. Maar misschien zolang Hiske dan maar de sleutel in haar bezit houdt en het toezicht over het geld misschien valt het dan wel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *