Sanne ontdekt dat John het hout voor een ander bouwproject gebruikt

Sanne ontdekt dat John het hout voor een ander bouwproject gebruikt

Er is een stapel pallets binnengekomen en Sanne vroeg aan John of ze eentje mocht gebruiken. Ik lig namelijk met mijn matras in de blubber legt Sanne uit aan Gerrit. John vertelde dat hij helaas geen hout kon missen omdat hij er stapelbedden van gaat maken voor in de caravan. Sanne is er echter achter gekomen dat John deze pallets ook gebruikt om een hutje te bouwen voor Jessie en Manon. Jessie zegt dat ze niet lekker slaapt en dat ze met Manon in een hutje gaat vertelt Sanne. Gerrit kan het niet geloven. Holy, holy, holy zegt hij. Wat een vies kliekje voegt hij eraan toe. En laat verder weten dat hij niet kan geloven dat John eerst heel de tijd vraagt om hout voor stapelbedden en er vervolgens een slaapplek voor Jessie en Manon van maakt. Er worden namelijk ook al slaapplekken in de caravan gebouwd. Het vuur wordt aangewakkerd vervolgt Gerrit. En wil het er niet bij laten zitten. Gaat hij de groep aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *