John lijkt totaal geen tijd te hebben voor nieuwe bewoner Timothy

John lijkt totaal geen tijd te hebben voor nieuwe bewoner Timothy

Nieuwste bewoner Timothy wil graag een band opbouwen met de mannen. Hoe kan dat nou beter dan door te bouwen zegt de nieuweling. En vraagt aan John of hij hem kan helpen met bouwen. Ik ben in principe met Jeff bezig antwoordt John. Je hoeft niet meteen te bouwen, doe maar even rustig aan voegt hij eraan toe. Mike komt erbij staan en hij vraagt of John de nieuweling wegstuurt. Dat is volgens John niet het geval. Timothy wil John graag helpen maar hij wordt door John genegeerd. Mike neemt de nieuwe bewoner daarom mee naar zijn eigen bouwproject. Wij zijn toch bezig hier? vraagt John aan Jeffry als de twee weg zijn. We hoeven hier niet met zijn tienen te gaan staan. Jeffry lacht. We gaan er geen groepsactiviteit van maken eindigt hij tegen John.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *