Timothy wil de confrontatie aangaan met bewoners die zich niet aan de afspraken houden

Timothy wil de confrontatie aangaan met bewoners die zich niet aan de afspraken houden

Timothy is er  gisteren achter gekomen dat er in Utopia 2 wordt gerookt en dit gaat tegen de afspraken in. Wie roken er dan vraagt nieuweling Joaquin wanneer hij met Timothy in gesprek raakt. De mensen die geld achterhouden antwoordt Timothy. Hiske heeft ook gezien dat John sigaretten heeft, terwijl deze nergens op de boodschappenlijst staan. Timothy verdenkt John, Mike, Jeffry en Jessie ervan te roken. Timothy wil ervoor zorgen dat al het geld weer bij elkaar komt ze geven het geld namelijk niet uit aan investeringen voegt hij eraan toe. Om dit te realiseren zal hij de bewoners in kwestie moeten confronteren met het roken en hun gedrag. Timothy doet Joaquin de belofte dat als iedereen voor één geldpot stemt, dan gaat het geld per direct terug die pot in. En als ze zeggen dat het niet gaat gebeuren, dan loop ik naar die tent en pak ik het geld gewoon. Daar voegt hij aan toe dat als iemand hem probeert tegen te houden, dat hij van plan is diegene te arresteren. Ik arresteer hem, met zijn handen op zijn rug en alles. Joaquin moet lachen om deze woorden, maar Timothy is serieus. Hoewel dit zou kunnen escaleren tot een werkelijke worsteling zegt Timothy wel dat hij niet de intentie heeft iemand pijn te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. arie at 09:04

  Wat een energie gaat er toch verloren met roddel !
  Laat elkaar in elkaars waarde en stimuleer elkaar door waardering uit te spreken
  Dat ligt veel dichter bij een echt utopia

  En waarom zou John geen pakje sigaretten van zijn vrouw hebben gekregen?
  Daar wordt niet bij stil gestaan

  John en Mike doen heel erg veel voor deze samenleving,
  deze mensen verdienen lof
  in plaats van kritiek

 2. Ria at 12:21

  Zie je wel niet geplaatst wat een kinderachtige bende toch ga ik niet aan jullie betalen want wat daar allemaal wordt gescreven is vele malen erger dat dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *