Timothy zijn pitch over leiderschap loopt totaal uit de hand

Timothy zijn pitch over leiderschap loopt totaal uit de hand

Vandaag gaat Timothy zijn idee pitchen en iedereen mag stemmen tijdens de vergadering of ze het eens zijn met zijn visie op leiderschap. John, Mike, Brandon en Manon zitten bij elkaar om vooraf een plan te verzinnen om zijn pitch tegen te werken. John en Mike zijn het namelijk totaal niet eens met zijn idee, daarom heeft John zich voorbereid op de discussie die er komen gaat. Mike is alleen bang dat Timothy John eruit gaat praten en wil John voorbereiden. Hij doet zich voor als Timothy en probeert hem te imiteren. We hebben je niet nodig John zegt hij. John valt gelijk met de deur in huis en dreigt met een staking. Hij staakt al zijn werkzaamheden om een gezamenlijk Utopia 2 te bouwen. John bouwt liever aan een eigen Utopia, waarop Mike een kans ziet om zich bij John aan te sluiten. Kan ik bij je solliciteren, ik werk gratis zegt Mike.

Niet veel later is de meeting begonnen en na de dagelijkse punten krijgt Timothy het woord van Hiske. Timothy begint over zijn idee over leiderschap en hoe dit de sfeer positief gaat verbeteren. Zijn idee is om vijf bewoners aan de macht te hebben voor twee weken. Vervolgens mogen de bewoners hun stem uitbrengen. Er zijn acht bewoners die voor stemmen, dus de meerderheid is voor Timothy zijn plan, maar dan barst de bom. De tegenstanders gaan vol in de verdediging. Ik ga niet naar een leider luisteren begint Jeffry. Je krijgt vriendjespolitiek, roept John. Christel vindt het naar, zij is juist voor nieuwe ideeën. Ze zegt dat iedereen een kans moet krijgen om Utopia 2 beter te maken. Langzamerhand wordt de discussie steeds heftiger. Mike vindt ook dat zijn idee, dat iedereen gewoon zijn eigen streven moet naleven, nog niet eens volledig is uitgevoerd. Mijn idee zou tot de 28e zijn voegt hij eraan toe. Hiske valt hem hierin in de rede. De ideeën kunnen namelijk tegelijkertijd uitgevoerd worden, vindt ze. De discussie wordt zelfs zo heftig, dat John opstaat. Ik vind het een heel foute beslissing roept hij met een woeste stem. Ik wil bouwen daar zo schreeuwt hij vervolgens. En loopt weg en schopt tegen een speciekuip. Timothy schrikt en loopt John achterna, dit was niet zijn bedoeling. Wanneer ze samen rustig op een bankje zitten legt John uit dat het gaat om communicatie. Timothy zegt vervolgens dat hij John als leider wilde hebben en dat het juist bedoeld was om de communicatie te verbeteren. Langzamerhand beginnen ze elkaar te begrijpen en omhelzen ze elkaar stevig. Timothy geeft uiteindelijk toe aan John zijn standpunt en trekt zijn idee terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *