Volgens Gerrit saboteert er iemand de boel in de groep

Volgens Gerrit saboteert er iemand de boel in de groep

Tijdens de vergadering lijkt de bom te zijn gebarsten tussen de mensen die de financiën doen en de rest. John had stiekem shag besteld en dat viel bij een hele hoop mensen absoluut niet in goede aarde. Christel is uit haar slof geschoten, Jessie is huilend weggelopen en daarnaast heeft ook Mike nog aangekondigd voor zichzelf te beginnen. Na de heftige vergadering praten Gerrit, Shelley en Adriaan met elkaar na. Gerrit vindt het maar vreemd dat John gewoon shag heeft kunnen bestellen, zonder dat daar een haan naar heeft gekraaid. Maar hij heeft wel een verklaring. We hadden een mol in ons midden zegt hij tegen de andere twee. Brandon is volgens hem de schuldige. Omdat hij de telefoon had, heeft John zulke dingen kunnen bestellen besluit hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *