Blijft Utopia bv nog wel één bv?

Blijft Utopia bv nog wel één bv?

Timothy en Hiske lopen samen over het Utopia 2 terrein als Hiske zich hardop afvraagt wat Timothy zijn financieel plan is. Ik ben de 50/50 aan het uitwerken antwoordt hij. Vertel, hoe gaat het vraagt Hiske. Timothy laat weten dat het goed gaat, maar dat er wel een boekhouder nodig is die de 15 geldpotten als geheel blijft zien, zodat de bewoners nog steeds als één bv kunnen functioneren. De twee lopen vervolgens Jessie tegen het lijf. Jessie wil graag met zijn allen gaan zitten om de financiële situatie te bespreken. Ze wil dat de bewoners beter met elkaar gaan communiceren en dat er meer ondernomen wordt. Ze heeft nu het gevoel wat zij ook thuis heeft als zij vakantie heeft en daar heeft ze geen zin meer in. Wat zal er besloten worden rondom de financiën?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *