Mike probeert Adriaan op te vrolijken en heeft taart voor hem gekocht

Mike probeert Adriaan op te vrolijken en heeft taart voor hem gekocht

Adriaan zat er de afgelopen dagen doorheen en daarom heeft Mike besloten om hem op te vrolijken. Hij heeft een speciale appeltaart voor hem besteld, die zojuist geleverd is. Mike roept de groep bijeen en vertelt daarna aan Adriaan dat hij iets leuks voor hem besteld heeft. Adriaan is meteen enthousiast en geeft iedereen een knuffel. Hier ben ik echt blij mee zegt hij vrolijk. Al snel heeft Adriaan door dat het om taart gaat en zijn dag kan niet meer stuk. Adriaan is helemaal in zijn hum en gaat meteen het terrein over om zijn lekkers met de bewoners te delen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *