Mike besteld materialen voor de villa’s die John gaat bouwen

Mike besteld materialen voor de villa’s die John gaat bouwen

Het duurt niet lang meer voordat de zomer voorbij is en daarom moeten de bewoners nu alvast gaan denken aan hoe zij de winter gaan overleven. John wil graag met zijn clubje villa’s gaan bouwen en daar moeten de nodigde materialen voor besteld worden. Mike heeft het bestellen van materialen op zich genomen en belt met een mevrouw die materialen te koop heeft. Mike laat weten dat hij akkoord gaat met de prijs en de mevrouw laat weten dat zij alles in werking gaat zetten, zodat de bewoners zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Hoeveel zal dit kosten en wat gaat de rest van de groep van deze actie vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *