John denkt dat Gerrit de groep voor liegt over investeringen

John denkt dat Gerrit de groep voor liegt over investeringen

Een paar dagen geleden was er een enorme ruzie over de investering van Gerrit. Hij heeft zonder te overleggen een fotocamera aangeschaft vanuit de gezamenlijke pot. Er was felle kritiek op deze actie van Gerrit. John praat hier vandaag met Jeffry nog een keer over. Hij vindt dat Gerrit de verdiensten van zijn fotoshoots eerst moet terugbetalen aan de gezamenlijke pot. Eigenlijk is die camera gewoon vanuit de pot betaald gaat hij verder. Dat geld gaat terugkomen verzekert hij. John denkt dat de camera veel duurder dan 200 euro was en vermoedt dat Gerrit hierover liegt. Je kan mij niet besodemieteren hoor gaat John verder. Ook vermoedt hij dat de gekochte massagetafel duurder was dan wordt gezegd. Er wordt gewoon gejokt eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *