John confronteert Gerrit en wil dat het geld terugbetaald wordt die hij verschuldigd is aan de bv

John confronteert Gerrit en wil dat het geld terugbetaald wordt die hij verschuldigd is aan de bv

Gerrit heeft een camera gekocht van zijn investeringsgeld. De camera was tweehonderd euro, maar hier had hij niet genoeg geld voor. Daar hebben Adriaan, Joaquin, Timothy en Hiske hun investeringsgeld gegeven aan Gerrit, maar John komt erachter dat Hiske dit geld helemaal niet heeft betaald. Hiske heeft niet meebetaald zegt John tegen Gerrit. Gerrit is van mening dat Hiske wel mee heeft betaald en dat ze daarom de camera konden kopen. Gerrit legt uit dat de camera deels uit de pot is betaald. John concludeert hiermee dat de camera dan van iedereen is. Gerrit geeft hier weinig antwoord op en luistert het verhaal aan van John. John wil graag dat Gerrit het geld terugbetaald die hij verschuldigd is aan de pot. Zal Gerrit het geld terugbetalen aan de pot?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *