Een bewoner heeft zonder te overleggen schoenen besteld

Een bewoner heeft zonder te overleggen schoenen besteld

John, Mike en Hiske zijn op deze morgen hun investeringen aan het bespreken. Er is afgesproken dat bewoners die weinig geld hebben, geholpen worden door verzorgingsgeld uit de gezamenlijke pot. Nu blijkt het dat er een bewoner is die het zonder te overleggen met de groep, schoenen heeft gekocht. Hiske vindt dit niet erg maar John en Mike vinden het niet netjes dat dit niet van ten voren is besproken is met hen. John stelt voor dat hij samen met Hiske het geld gaat beheren, om te voorkomen dat zulke situaties zich vaker gaan voordoen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *