De groep komt bij elkaar om te wegen hoeveel zij zijn afgevallen sinds ze in Utopia 2 wonen

De groep komt bij elkaar om te wegen hoeveel zij zijn afgevallen sinds ze in Utopia 2 wonen

Afgelopen avond komen de bewoners bijeen om zich samen voor de eerste keer in de mini samenleving te wegen. Mike mag als eerste bewoner van Utopia ook het eerst op de weegschaal gaan staan. Mike schrikt als hij zijn gewicht ziet, hij is namelijk 4,5 kilo afgevallen. John is zelfs 10kilo kwijtgeraakt! Alle bewoners zijn heel wat kilo’s kwijt, behalve Manon en Brenda. Zij zijn namelijk 2 kilo aangekomen. ‘Wat heb jij daar in je kist zitten waar wij niks van afweten? wordt er naar Manon gegrapt. John eindigt het weegmoment met een mededeling. Jongens, ik wil nog meer vlees gaan eten. Ik wil biefstuk en spareribs bestellen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *