De bewoners uit Utopia 2 hebben een nieuw financieel plan welke zij een maand gaan proberen

De bewoners uit Utopia 2 hebben een nieuw financieel plan welke zij een maand gaan proberen

Gerrit besluit Christel en Hiske op te zoeken en opnieuw de financiën te bespreken. Gerrit wil eigenlijk nog graag vergaderen en bespreken wat de inkomsten en uitgaven zijn geweest. Christel lijkt het handiger om even af te wachten welke financiële regeling uiteindelijk in Utopia 2 gebruikt gaat worden. De bewkners hebben namelijk eerder besproken om allemaal eigen geldpotjes te gebruiken zodat zij zelf kunnen bepalen waar zij hun geld aan uitgeven. Nu heerst er toch weer twijfel en willen sommige bewoners toch weer terug naar één gezamenlijke geldpot. Ja dat zal me echt aan me reet roesten gaat Gerrit verder. Het komt ter sprake dat Sanne eigenlijk ook van haar 50/50 regeling wil afzien. Christel vraagt zich af wat hier de reden van is. ‘Tja als ze een week niks verdiend heeft ze ook geen eten antwoordt Gerrit. Maar dan ga je toch gewoon zorgen dat je wel verdiend? vindt Christel. Ja maar je kent Sanne eindigt Gerrit. Uiteindelijk wordt er geconcludeerd dat de bewoners het nieuwe financiële plan een maand lang gaan uitproberen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *