De moeder van Shelley zit totaal niet op Gerrit te wachten

De moeder van Shelley zit totaal niet op Gerrit te wachten

De vriend van Shelley is niet meegekomen met haar bezoek en hier lijkt ze flink van te balen. De moeder van Shelley lijkt dan weer te balen van Gerrit. Dit omdat de twee erg close lijken te zijn. Wanneer Shelley en haar moeder een momentje samen hebben, lucht haar moeder haar hart. Hij moet uit mijn buurt blijven zegt ze. De schoonzus van Shelley voegt er nog iets aan toe, Hij zit straks met kerst aan tafel maar hier zit de moeder van Shelley niet op te wachten. Ik zie hem liever helemaal niet geeft ze aan. Shelley hoort het allemaal aan en lijkt weinig input te geven. Mama, doe normaal zegt ze. Uiteindelijk adviseert haar moeder dat Shelley zelf moet weten wat ze doet. Zal Shelley het advies van haar moeder opvolgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 14:47

    Helemaal niet. Gerrit is een lomperik en Shelley buit dit uit. Zou er niet aan moeten denken zo`n iemand als Gerrit in de familie te hebben. Zou mij heel erg schamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *