Gerrit doet verslag over de moeder van Shelley

Gerrit doet verslag over de moeder van Shelley

Het bezoek van Shelley is op het terrein maar haar vriend is niet meegekomen. De moeder van Shelley heeft een duidelijke mening over wie zij wel of geen hand wil geven. Gerrit behoort tot de personen die zij geen hand wil geven en nadat ze hem heeft geweigerd doet Gerrit gelijk verslag hierover bij Joaquin en Timothy. Je hebt geen hand gekregen? vraagt Joaquin aan Gerrit. Gerrit bevestigt dit en legt uit aan de mannen hoe het ging. Gerrit is blij dat hij wel een hand heeft gekregen van haar broer en schoonzus. Gerrit geeft aan dat hij graag nog even wil praten met haar broer. Joaquin geeft hem gelijk. Ook is Gerrit erg benieuwd hoe Shelley straks tegen hem gaat doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *