De nicht van Shelley adviseert haar meer afstand van Gerrit te nemen

De nicht van Shelley adviseert haar meer afstand van Gerrit te nemen

Wanneer Shelley even een momentje alleen met haar nichtje kan pakken doet ze dit gelijk. Ze is benieuwd waarom haar vriend niet mee is gekomen met het bezoek en wil graag duidelijkheid. Haar nicht heeft het antwoord voor haar. Hij vindt dat je te close bent zegt Shelley haar nicht stellig. Hij heeft het er moeilijk mee benadrukt ze. Shelley geeft aan dat ze niets verkeerd doet met Gerrit en hem alleen als vriend ziet. Haar nicht begrijpt dit maar adviseert haar toch om minder close te zijn met Gerrit. Shelley weet niet goed wat ze hiermee moet omdat ze in haar ogen weinig verkeerd doet. Hij laat mij met een k*t gevoel hier zitten voegt ze eraan toe. Zal Shelley meer afstand nemen van Gerrit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *