Shelley eist antwoorden van haar vriend en wil daarom een brief aan hem schrijven

Shelley eist antwoorden van haar vriend en wil daarom een brief aan hem schrijven

Shelley neemt uitgebreid de tijd om met haar bezoek te kletsen. Wanneer ze met haar nichtje heeft gepraat, neemt ze haar broer ook even apart. Al snel praten ze over Shelley haar situatie met betrekking tot haar vriend. Ik ga hem nu een brief sturen, als ik daar niet de volgende keer antwoord op krijg, dan moet ik een knoop doorhakken zegt Shelley stellig tegen haar broer. Haar broer weet heel goed wat Shelley haar doelen zijn en snapt dat ze de poorten van Utopia 2 in is gegaan maar betwijfelt of haar vriend dit ook zo ziet. Haar broer adviseert haar inderdaad een brief te schrijven en daar moet hij gewoon op reageren eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 65    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *