Gerrit praat met de familie van Shelley over de lastige situatie

Gerrit praat met de familie van Shelley over de lastige situatie

Gerrit wil ook met de famliie van Shelley praten, want het viel hem eerder op dat Shelley haar moeder hem niet wilde groeten. Wanneer hij de kans krijgt, gaat hij zitten met Cansu, de nicht van Shelley en legt in het kort uit hoe het er in Utopia 2 aan toe gaat. Wanneer hij is uitgepraat wil Cansu Gerrit een directe vraag stellen. Je bent verliefd op Shelley? vraagt ze. Gerrit speelt open kaart en legt uit dat hij absoluut begrijpt dat Shelley een vriend heeft maar weet dat hij z’n gevoelens niet zelf bepaald en dus echt verliefd is.

Wat later komen ook de tante en broer van Shelley zich bij het gesprek mengen. De drie bezoekers zijn begripvol en zijn vooral benieuwd naar hoe Gerrit zich voelt. Ze snappen dat het voor zowel Gerrit, de vriend van Shelley en Shelley een lastige situatie is. Ik heb totaal geen verkeerde bedoelingen met haar. Ik wil haar geen pijn doen, maar ik heb ook gevoelens benadrukt Gerrit. En is vooral benieuwd naar hun mening. De drie zijn zeer neutraal en vinden Gerrit leuker in het echt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *