De moeder van Shelley weigert voor de tweede keer om Gerrit een hand te geven

De moeder van Shelley weigert voor de tweede keer om Gerrit een hand te geven

Shelley heeft genoten van haar bezoek ondanks dat haar vriend niet was meegekomen. Ze heeft in ieder geval meer duidelijkheid gekregen van haar bezoek en wil daarom haar vriend een brief sturen. Wanneer het bezoek bij elkaar komt om het terrein te verlaten komt ook Gerrit naar het bezoek toe lopen. Mag ik u nog een hand geven? vraagt hij aan de moeder van Shelley. Ze weigert hem een hand te geven. Ondertussen knuffelt Shelley met de andere bezoekers. Ze grappen nog na. Je mag niet weg, je mag me niet verlaten schreeuwen ze naar elkaar met een lach op hun gezicht. Maar wanneer ze het terrein verlaten wordt Shelley toch emotioneel. Sanne komt haar troosten. Je hebt je zo groot gehouden zegt Sanne.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *