Gordon Heuckeroth verrast jarige Shelley in Utopia 2

Gordon Heuckeroth verrast jarige Shelley in Utopia 2

Terwijl Shelley verjaardagfeest pas vanavond is, krijgt ze al vroeg in de middag bezoek van een hele speciale gast. Als verrassing komt Gordon door de poorten van het Utopia 2 terrein. De bewoners weten van niets en Shelley, die groot fan is van Gordon, is meteen door het dolle heen. Ze juicht en omhelst Gordon. Samen met Gordon zingen de bewoners vervolgens voor Shelley haar verjaardag. Shelley lijkt de verrassing erg leuk te vinden. Na het warme welkom nemen de bewoners Gordon mee voor een rondleiding over het terrein. Gordon lijkt zich te verbazen over het leven in Utopia 2. Jezus zeg zegt hij als hij over het terrein loopt. Echt respect hoor. En vertelt verder dat hij het zelf waarschijnlijk niet vol zou houden in Utopia. Ik ben denk ik te verwend gaat hij lachend verder. Na de rondleiding blijft Gordon nog gezellig een wijntje drinken. Proost, op je verjaardag zegt Gordon vrolijk en hij heft het glas. De verjaardag van Shelley kan nu al niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *