Jeffry wil liever aan het groepsgevoel werken dan aan geld denken

Jeffry wil liever aan het groepsgevoel werken dan aan geld denken

Mike en Hiske vragen of Jeffry bij de vergadering wil zitten om een nieuwe geldregeling te bespreken. Daar lijkt Jeffry echter helemaal geen zin in te hebben. Al houden jullie alles, het interesseert me niks zegt hij. Wat interesseert mij dat k*t geld voegt hij eraan toe. En laat weten dat hij liever wil werken aan het verbeteren van het groepsgevoel. Het gaat mij erom dat het hier weer leuk is, dat het hier weer gezellig is legt Jeffry uit. Daar wil ik wat aan doen benadrukt hij. Hiske en Mike adviseren hem om zich niet zo druk te maken. Laten we gewoon is dingen uit gaan praten gaat Jeffry verder. De woorden van Mike en Hiske lijken echter niet binnen te komen bij hem.

Manon komt wat later met Jeffry praten omdat ze het gevoel heeft dat hij niet lekker in zijn vel zit. Jeffry vertelt dat hij gefrustreerd is dat er niets wordt opgelost. Als ik nu iets van een paar honderd euro koop en iedereen wordt even boos op elkaar… begint huj. Een paar dagen later, we moeten het anders doen. Dan denk ik: dat is het best wel waard. Er wordt niets opgelost! Daarnaast vindt Jeffry het vervelend dat er vaak achter zijn rug om wordt gepraat. Ik sta mij de laatste tijd hier echt op te vreten eindigt hij. Zal de frustratie van Jeffry vandaag nog weggaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 11:28

    Dan zal hij toch met zichzelf moeten beginnen om te veranderen en wat minder /of helemaal niet meer, te gaan drinken. Ik vind het in ieder geval niet echt normaal dat zo’n jonge knul dag in dag uit aan het bier zit! En dat ook nog terwijl er bijna geen geld is om te overleven, maar wel om te zuipen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *