Joaquin vraagt aan Sanne of ze verliefd op hem is

Joaquin vraagt aan Sanne of ze verliefd op hem is

Terwijl een aantal bewoners druk bezig zijn met yoga, proberen Joaquin en Sanne een serieus gesprek te voeren. Nadat ze een aantal keer onderbroken worden, wil Joaquin weten of Sanne verliefd op hem is. Kan je het verliefdheid noemen vraagt hij. Sanne denkt na over haar antwoord. Ik ben niet smoorverliefd op je zegt ze eerlijk. Ik begin me wel steeds fijner te voelen en ook echt om je te geven voegt de eraan toe. Joaquin glimlacht. Ik heb dat ook zegt hij. Ik ben juist een beetje bang dat het te snel gaat gaat hij verder. Daar lijkt Sanne het mee eens te zijn. En vertelt dat ze altijd eerlijk naar elkaar moeten blijven. Daar is Joaquin het helemaal mee eens. Zal er liefde opbloeien tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *