John heeft goed nieuws, het eerste huisje is bijna af!

John heeft goed nieuws, het eerste huisje is bijna af!

John roept de bewoners bij elkaar, want hij heeft goed nieuws. Wij hebben geïnvesteerd in een camera en het loopt als een malle begint John. Dat betekent dat Jessie veel geld gaat verdienen met de camera voegt hij eraan toe. En vertelt verder dat de investering terug gaat komen en daarnaast heeft hij nog meer goed nieuws. Maandag komt al het materiaal dat we nodig hebben om het huisje te bouwen voegt hij eraan toe. Als het een beetje meezit, staat over twee weken ons paleisje hier. Jullie mogen zelf gaan bepalen wie er graag in wilt. Ik ga er niet in, dus je kunt er met zijn vijven in vervolgt hij. Uiteindelijk beslissen de bewoners met elkaar dat Jessie, Brandon, Jeffry en Manon in de hut gaan slapen. De groep klapt en juicht en Jessie vliegt John in de armen. Hoe zal het huisje eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *