Hoe is Shelley haar verjaardagsfeest in Utopia 2 verlopen?

Hoe is Shelley haar verjaardagsfeest in Utopia 2 verlopen?

Afgelopen avond was het verjaardagsfeest voor Shelley. In deze samenvatting lees je hoe het evenement verlopen is.

De bewoners zijn druk bezig met het voorbereiden van het feest. Veel bewoners hebben hun mooiste outfit aangetrokken en de vrouwen doen nog even snel hun haar. Ondertussen gaan de poorten van het Utopia 2 terrein open. Het zijn de DJ’s die hun dj-booth op komen bouwen. Christel heeft de DJ’s geregeld en daarom praat ze even kort met hun manager om de verrassing van vanavond te bespreken. Michael Jackson komt vanavond met een act met twee dansers legt ze uit. En spreekt met de manager af dat ze een seintje geeft als de muziek van de act ingezet kan worden. We gaan het gezellig maken zegt de manager.

Niet veel later is het tijd voor het feestje. De poorten gaan weer open en een groep bezoekers komt al zingend het terrein op. De bezoekers uit Den Haag zingen voor de verjaardag van hun stadgenoot Shelley. De meeste bezoekers hebben hun kleding afgestemd op het thema Michael Jackson. Enthousiast neemt Adriaan het entreegeld in bezit. Nadat ze Shelley hebben gefeliciteerd, lopen de bezoekers richting Palma Beach. Hier kan het feest ieder moment losbarsten.

Terwijl de bewoners rustig met de bezoekers aan het praten zijn, start de dj opeens het nummer Can you feel it? van Michael Jackson. Vanuit de poort komt een Michael Jackson imitator richting Palma Beach gelopen. Daar doet hij vervolgens een medley van Michael Jackson nummers, terwijl hij de gekste moves doet. Shelley lijkt met volle teugen te genieten. Ook de bezoekers bewegen op de bekende muziek. Als de imitator klaar is, wordt er door het publiek luidt geklapt en gejuicht. Na het optreden is de imitator nog even teruggekomen om Shelley te feliciteren en om nog even met haar te praten. De overige bewoners genieten van een drankje en de muziek, terwijl ze napraten met de bezoekers. Jeffry heeft zelfs even de microfoon gepakt om samen met een bezoekster een nummer van Jannes te zingen. De bewoners en de andere bezoekers zetten ondertussen de polonaise in. Ik wil je elke dag een beetje, beetje meer zingt hij vrolijk. Na afloop kan zijn lach niet inhouden. Echt totaal niet vals hè glimlacht hij. Jeffry roept daarna de bewoners en de bezoekers vervolgens bij elkaar. Er is vanavond één iemand waar we speciaal even voor moeten zingen zegt hij in de microfoon. En begint Lang zal ze leven te zingen en iedereen doet gelijk met hem mee. De verjaardag van Shelley lijkt compleet, het was een gezellig evenement!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *