John en Mike hebben een fikse ruzie met Gerrit, Joaquin en Timothy

John en Mike hebben een fikse ruzie met Gerrit, Joaquin en Timothy

Gerrit voelt zich na het evenement niet helemaal lekker in zijn vel en daarom komen Joaquin en Timothy even bij hem kijken. John lijkt echter andere plannen te hebben. Ik vind het niet zo leuk dat jullie hier weer met zijn drieën gaan vergaderen zegt John boos. Waarom blijf je er niet gewoon bij staan? De toon van John lijkt Joaquin niet te bevallen. Doe eens even een beetje rustig reageert hij geïrriteerd. Even dimmen nou hè zegt John boos. Ondertussen loopt iedereen de tent uit. Dus jij mag bepalen dat ik het even niet k*t heb? zegt Gerrit boos. Wie ben jij? voegt hij eraan toe. Nu lijkt John echt witheet. Doe niet zo achterlijk man roept hij tegen Gerrit. Je hebt een karakter van helemaal niets. De twee blijven tegen elkaar schreeuwen en gaan uiteindelijk boos uit elkaar.

Ondertussen krijgt Mike het aan de stok met Timothy en Joaquin. Sukkel roept Mike naar Timothy. Jij bent een sukkel reageert Joaquin. Na wat modder gooien over en weer gaan ook de drie hun eigen weg. Later lijken Timothy en Mike het weer goed te maken met elkaar. Ze leggen op een rustige maar geïrriteerde manier aan elkaar uit wat ze dwarszit. Toch blijven de twee boos op elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 11:34

    Waar bemoeit John zich nou weer mee, ze gaan helemaal niet vergaderen alleen maar kijken hoe het met Gerrit gaat, mag dat ook al niet meer in Utopia?? Wie denkt die John wel wie hij is, met zijn grote mond hij begint toch zelf. Logisch dat Joaquin wat terug zegt een beetje geïrriteerd. Maar meneer John duld nou eenmaal geen tegenspraak. Bah wat een akelige man is het toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *