Sanne en Joaquin kunnen niet van elkaar afblijven en liggen bij elkaar in bed

Sanne en Joaquin kunnen niet van elkaar afblijven en liggen bij elkaar in bed

Sanne heeft tijdens de verjaardag van Shelley een paar drankjes gedronken en rent als het feestje afgelopen is vrolijk over het terrein. Uitgeput komt ze bij Joaquin zijn tent aan. Hallo iedereen roept ze vrolijk terwijl ze op Joaquin zijn bed neerploft. Joaquin gaat naast Sanne liggen en even later kruipt Sanne dicht tegen hem aan. Joaquin slaat zijn armen om Sanne heen. Even later, als Gerrit de tent uitgaat om zijn tanden te poesten, kruipt Sanne bij Joaquin onder de dekens. De twee kussen elkaar en kunnen niet van elkaar afblijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *