De zaken voor Jessie gaan goed, ze blijft maar aanvragen ontvangen!

De zaken voor Jessie gaan goed, ze blijft maar aanvragen ontvangen!

Jessie blijft aanvragen ontvangen van klanten. Ze verkoopt polaroidfoto’s waarop een gekozen aantal bewoners poseren. Ze is daarom bewoners bij elkaar aan het roepen voor groepsfoto’s. Wanneer ze de foto’s gemaakt heeft bekijken John, Adriaan, Brandon, Brenda en Jessie de foto’s. Ze zijn enthousiast over de resultaten. John geeft zelfs aan dat het uniek is omdat er tegenwoordig heel weinig echte foto’s worden gemaakt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *