Joaquin, Timothy en Gerrit willen hun verdiensten niet afstaan aan de bv

Joaquin, Timothy en Gerrit willen hun verdiensten niet afstaan aan de bv

Joaquin, Timothy en Gerrit houden met zijn drieën een vergadering. Adriaan heeft namelijk besloten om zijn geld aan de bv te doneren en Timothy vertelt dat de vrouwelijke mede bewoners dit waarschijnlijk ook willen doen. Weet je wat ik daarvan vind? Schijnheilig zegt Joaquin. John gaat ook zijn geld afgeven aan de bv, in de hoop dat de andere bewoners dit ook gaan doen. Die twintig euro die wij verdiend hebben, moeten wij in ons eigen potje doen, niet in de bv. Het is ons eerste verdiende geld gaat Joaquin verder. Gerrit is het hiermee eens. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *