Het karaoke evenement heeft niet goed gedaan tussen de relatie van Gerrit en Shelley

Het karaoke evenement heeft niet goed gedaan tussen de relatie van Gerrit en Shelley

De bewoners hebben gisteren lekker gefeest tijdens het karaoke evenement. Na de optredens is het alleen minder vrolijk geëindigd. Shelley en Gerrit, die erg close zijn, lijken meer afstand van elkaar te nemen. Het feestje heeft op een of andere manier een breuk in hun samenzijn gecreëerd. Deze ochtend merkte Gerrit al snel op dat Shelley hem ontwijkt en daarom gaan ze samen buiten zitten om te praten. Shelley blijkt in eerste instantie kortaf te zijn. Ze geeft aan dat haar vertrouwen in Gerrit minder sterk is geworden door roddels op het feest. Gerrit probeert op zijn beurt  Shelley te overtuigen dat hij wel te vertrouwen is. Ik geef het meeste om jou. Meer dan wie dan ook hier zegt hij oprecht. Ik vertrouw op mijn gevoel en mijn gevoel zegt me dat ik twijfels heb bij jou gaat Shelley verder. Gerrit heeft het hier moeilijk mee. Na een paar keer uitleggen, wil Gerrit toch het liefste een kusje maar dit accepteert Shelley niet. Nee, sorry. Nog niet reageert ze. Wanneer Gerrit laat merken dat hij Shelley haar situatie begrijpt, hapt Shelley wel toe. Ze voelt zich nu begrepen. Samen lopen ze weg na een knuffel en uiteindelijk geeft Gerrit Shelley toch een kus op haar wang. Hoe zal dit aflopen voor Shelley en Gerrit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *