Hiske en Christel vinden dat Mike wel een verrassing verdient heeft

Hiske en Christel vinden dat Mike wel een verrassing verdient heeft

Christel en Hiske liggen in hun hangmatten en praten over de mooie momenten die ze hebben beleefd in Utopia 2. De regenpijp van Mike zegt Hiske. Oh ja! Dat was leuk reageert Christel lachend. De twee vinden dat de eerste regenpijp, die door Mike was aangelegd, een speciaal plekje verdiend in Utopia 2 wanneer het niet meer gebruikt wordt. En dan wil ik dat mijn tas eraan hangt grapt Christel erachteraan. De twee komen tot de conclusie dat Mike eigenlijk heel weinig in de spotlight staat de laatste dagen, dus moeten ze hem een keer verrassen. Laten we een heel lekker diner voor Mike regelen vervolgt Christel. En erachter komen wat zijn lievelingsgerecht is. Gebracht door zijn favoriete voetbalcoach en dan stiekem in een Bugatti voegt ze eraan toe. En dan in zijn dug-out zegt Hiske. Hoe zal dit aflopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *