Jessie en Jeffry hebben de nacht doorgebracht in het nieuwe huisje

Jessie en Jeffry hebben de nacht doorgebracht in het nieuwe huisje

Het eerste huisje is een feit en Jessie en Jeffry krijgen de eer om in het nieuwe huisje te mogen slapen. Op deze nieuwe dag worden de twee lekker wakker en praten ze bij over de karaokeavond van gisteren. Ze smoezelen wat totdat John langskomt om te vragen hoe ze het ervaren hebben om te slapen in het eerste huisje. Lekker geslapen? vraagt hij aan zijn mede bewoners. Heerlijk antwoordt Jessie met lach op haar gezicht. Ook Jeffry lijkt tevreden te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *