Hiske wil graag advies over de financiën en de onbetaalde rekeningen die eraan komen

Hiske wil graag advies over de financiën en de onbetaalde rekeningen die eraan komen

Hiske wil het hebben met John over de onbetaalde rekeningen die er binnenkort aankomen. Ze maakt zich namelijk zorgen dat er geen geld is om deze rekeningen te betalen. Die rekeningen komen er zo meteen nog steeds aan maar jij weet net zo goed als ik dat dat geld er nog niet is begint ze haar vraag. En vertelt verder dan Timothy dit zo snel mogelijk wil afhandelen, maar dat ze de manier waarop niet fijn vindt. John laat op zijn beurt weten dat hij er inderdaad is achter gekomen dat er geld wordt achtergehouden. Hiske geeft aan dat zij dit kan checken aan de hand van de e-mails die er zijn verstuurd. Zal zo het geheim van het verstopte geld alsnog bovenkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *