Timothy lijkt geld te hebben weggesluisd

Timothy lijkt geld te hebben weggesluisd

Het lijkt erop dat Timothy geld heeft weggesluisd. Terwijl hij samen met Gerrit en Joaquin in de tent ligt, vertelt hij over zijn daad. Als mensen er wel achter komen, dan zeg ik gewoon dat ik het heb gedaan omdat ik dat geld veilig wil stellen, klaar legt hij verder uit. En vertelt dat het geld op de bankrekening wordt gezet. Ik zie hun meningen toch als niets nuttigs zegt Timothy over de andere bewoners. Ze hebben daar toch geen mening over. Ik ga gewoon met de vuist op tafel slaan voegt hij eraan toe. Gerrit lijkt het ermee eens te zijn maar hij waarschuwt Timothy wel. Dit is waarschijnlijk wel je eerste en je laatste waarschuwing van de groep legt Gerrit uit, mocht de groep erachter komen. De groep gaat dit k*t vinden. Je kan dit niet nog een keer flikken benadrukt hij. Timothy lijkt Gerrit te snappen. Zal de groep erachter komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *