Sanne, Shelley en Brenda houden een gezellige vrouwenavond

Sanne, Shelley en Brenda houden een gezellige vrouwenavond

Shelley, Sanne en Brenda lijken te genieten van hun avond. Ze hebben hun picknicktafel omgedoopt tot anti mannentafel. Daar moet op gedronken worden zingen de drie vrouwen. Het gesprek verandert vaak van onderwerp. De ene keer gaat het nog over het bestellen van eieren en nog geen moment later praten ze over de liefde. Ik ga mijn ex denk ik een brief schrijven zegt Sanne zelfs. De drank lijkt rijkelijk te vloeien. Samen met Shelley loopt Sanne al zingend een rondje over het Utopia 2 terrein. Het was een gezellige avond, wat staat er nog meer te gebeuren in de mini samenleving?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *