Is Adriaan verliefd op Shelley?!

Is Adriaan verliefd op Shelley?!

Shelley heeft vannacht bij Sanne in bed geslapen. Hierdoor heeft ze niet heel goed kunnen rusten. Wanneer de twee wakker worden, heeft Sanne Shelley, ondanks haar slechte nachtrust genoeg te vertellen. Zo gaat het onder andere over Gerrit. Hij is echt verliefd op je zegt Sanne tegen Shelley. Shelley wil dit nog steeds niet helemaal geloven. Maar hier blijft het niet bij. Het schokkendste nieuwtje moet nog komen. Dit moet je tegen niemand zeggen gaat Sanne verder. Adriaan is verliefd op jou laat ze aan Shelley weten. Ja, dag! Nee, hou op, ga weg met me reageert Shelley vol ongeloof op dit nieuws. Sanne legt daarna uit dat ze een goed gesprek heeft gehad met Adriaan waarin hij zijn gevoelens voor Shelley heeft geuit. Shelley denkt dat het allemaal een spel is. Zou Adriaan echt verliefd zijn of heeft Shelley gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *