Hoe is het pannenkoeken evenement van Manon verlopen?

Hoe is het pannenkoeken evenement van Manon verlopen?

Afgelopen avond stond de pannenkoeken avond georganiseerd door Manon op het programma. Hoe het evenement verlopen is lees je terug in deze samenvatting. De bezoekers worden ontvangen door Brandon en Joaquin, terwijl zij druk bezig zijn met het verkopen van de kaartjes. Uiteindelijk zijn er dertig bezoekers op het evenement afgekomen. De bezoekers nemen plaats aan de picknicktafels en ze worden bediend door Manon en Sanne. De bezoekers genieten van de lekkere pannenkoeken en ze kunnen drankjes halen aan de bar, waar Jeffry en Brandon de bartenders zullen zijn. Ondertussen kunnen Christel en Hiske het niet laten om de bezoekers ultiem te vermaken met hun acteerkunsten. Alle bewoners lijken hun steentje bij te dragen aan het evenement behalve John en Mike. Het tweetal heeft besloten om patat te bestellen en dit lekker op te eten bij hun tent.

Terwijl Manon druk bezig is met het bakken van pannenkoeken zijn Joaquin, Timothy en Sanne zijn ondertussen ook bij haar in de caravan komen staan. De bewoners lijken het erg gezellig met elkaar te hebben in de caravan, terwijl er buiten dertig bezoekers zitten die graag met de bewoners willen praten. Brandon en Adriaan begrijpen dit en knopen leuke gesprekken aan met de bezoekers. Manon wijst Joaquin, Timothy en Sanne erop dat de bezoekers speciaal voor hun naar Utopia 2 zijn toegekomen, dus dat het een beter plan is als zij zich ook bij de bezoekers voegen. Wil je ons nou gewoon weg hebben vraagt Sanne. Nee antwoordt Manon maar Jessie vertelde mij net dat de bezoekers tegen haar zeiden dat ze meer met jullie willen praten. Uiteindelijk zit de avond erop. De gasten hebben genoten van de pannenkoeken van Manon en genoten van het entertainment van Hiske en Christel. Zelfs Brenda heeft nog even voor de bezoekers op haar saxofoon gespeeld. Aan het einde van het evenement komen er nog een paar bezoekers naar Brenda en Shelley toe om een afspraak in te plannen voor Kniptopia. Het was een positieve avond voor de bewoners. Maar hoeveel heeft het evenement opgeleverd? We komen er waarschijnlijk snel op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *