John vindt dat Shelley niet in de buurt van Gerrit mag komen

John vindt dat Shelley niet in de buurt van Gerrit mag komen

Het lijkt erop dat John tijdens het pannenkoeken evenement boos is geworden op Shelley. Shelley en Sanne vertellen hierover tegen Christel en Gerrit. Sanne zegt dat John boos was op Shelley Hij vindt dat Shelley niet in de buurt van Gerrit mag komen legt ze verder uit. Shelley zegt op haar beurt dat dit waarschijnlijk zo is omdat John met haar moeder heeft gepraat. Tijdens het evenement ging Shelley naar John toe om te vragen waarom hij zo afstandelijk tegen haar deed. Ik ben boos op jou was zijn antwoord volgens Shelley. Weet je niet waarom? Ben je dom of zo? voegde hij er toen aan toe.

Wat later besluit Shelley het gesprek met John aan te gaan. Johnny, kom eens even met mij mee zegt ze en steekt haar hand uit. Altijd als ik met jou meega, dan is heb ik ongeluk grapt John terug. En loopt samen met haar naar de dug out. Shelley begint daarna te vertellen over haar relatie en ze zegt dat ze een brief heeft gestuurd. Ik hoop dat ik daar nog reactie op terugkrijg voegt ze eraan toe. Maar onze relatie was al niet 100 procent benadrukt ze. John laat weten dat hij dat idee al een beetje had. De twee praten verder over Gerrit. John vertelt dat hij helemaal klaar is met hem. Hij loopt t*ring trucjes met mij uit te halen legt hij verder uit. Zo zou Gerrit de naam van John uit de e-mail hebben geschrapt. Volgens John kan alleen Gerrit dit gedaan hebben omdat hij voor John op de computer heeft gezeten. Hij vindt dat Shelley veel te veel met Gerrit optrekt. Toch benadrukt Shelley dat ze geen volger van hem is. Ik ben nog steeds Shelley verzekert ze. John wil nog wel met Shelley blijven praten maar niet als Gerrit erbij staat. Ik vind het een geniepig vies ventje vertelt John. Ik ga niet met hem in gesprek. Ik mag hem gewoon niet, klaar eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *