Jeffrey geeft toe dat er gevoelens zijn tussen hem en Jessie

Jeffrey geeft toe dat er gevoelens zijn tussen hem en Jessie

Wanneer Jeffry, Hiske en Christel bij de hangmatten zitten willen de vrouwen hem toch even complimenteren over gisteren. Jeffry heeft zich tijdens de karaokeavond van een andere kant laten zien door zijn gevoelens te uiten ten opzichte van iedereen naar Jessie. Je hebt best wel iets bijzonders gezegd gisteren benadrukt Hiske daarna. Je hebt je echt wel van een toffe kant laten zien voegt ze eraan toe. Jeffry is zich daarvan bewust en weet maar al te goed dat hij gisteren ver uit zijn comfortzone is gestapt. Ook Christel vond het een hele bijzondere avond, natuurlijk ook omdat Jessie en Jeffry een kus hebben gedeeld. Voel je vlinders vraagt Christel aan Jeffry. Jeffry heeft duidelijk moeite met het beantwoorden van deze vraag maar hij geeft wel aan dat zowel hij als Jessie gevoelens hebben voor elkaar. Dit maakt Christel helemaal gelukkig, ze ziet de relatie tussen Jeffry en Jessie ook buiten Utopia 2 succesvol worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *