Shelley heeft het plan Jessie te confronteren omdat ze haar een nep persoon vindt

Shelley heeft het plan Jessie te confronteren omdat ze haar een nep persoon vindt

Sanne loopt over het Utopia 2 terrein als zij Shelley bij zich roept. Ga jij zo nog met Jes praten vraagt Sanne aan Shelley. Shelley antwoordt dat zij dit wel van plan is maar dat Jessie nu nog met Jeffry is. Sanne vraagt zich vervolgens af wat zij dan tegen Jessie gaat zeggen. Nou dat ik er gewoon een nep iemand vind antwoordt Shelley. Sanne begint te lachen. Ik hou zoveel van jou voegt ze eraan toe. Shelley legt daarna haar plan uit en Sanne zegt dat zij Shelley geweldig vindt. Muziek in mijn oren eindigt ze. Ik mag haar gewoon niet vervolgt Shelley. Shelley neemt het Jessie kwalijk dat zij in het begin heel aardig tegen haar is geweest en dat zij dit nu niet meer is. Ze vindt Jessie ook achterbaks en denkt dat Jessie met Jeffry speelt. Wordt vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *