Mike denkt dat iedereen hem vertrouwd rondom de financiën

Mike denkt dat iedereen hem vertrouwd rondom de financiën

Mike staat samen met Hiske en Christel op het terrein te praten over de financiën. Hij komt tot de conclusie dat iedereen hem wel vertrouwt op financieel gebied en legt dat aan de twee vrouwen uit. Eigenlijk vertrouwt iedereen me, want niemand komt naar me gaat Mike verder. De twee vrouwen kijken hem vragend aan. En legt uit dat de meeste bewoners gecontroleerd worden en dat daar bij hem geen sprake van is. Hij concludeert hieruit dat alle bewoners hem vertrouwen wat betreft financiën. Of ze gaan de discussie met jou niet aan zegt Christel. De twee vrouwen lachen vanwege Christel haar opmerking. Mike snapt dat niet. Hij vindt juist dat hij heel toegankelijk is. Ik doe toch niet lelijk vraagt hij. De twee vrouwen proberen vervolgens uit te leggen dat Mike niet de makkelijkste is om mee te praten. Toch heeft Mike het liefste de pot bij hem, zodat hij veel tot stand kan brengen, maar door de vele discussies over geld doet hij het toch niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *