Joaquin lijkt Sanne niet te vertrouwen en spreekt haar erover aan

Joaquin lijkt Sanne niet te vertrouwen en spreekt haar erover aan

Joaquin en Adriaan staan samen in de caravan, als Joaquin graag Adriaan zijn mening wil horen. Er zijn gisteren twee mensen naar mij toegekomen, die zeggen dat Sanne mij aan het bespelen is. En wil graag weten wat Adriaan in deze situatie zou doen. Ik wil eigenlijk een valletje zetten gaat Joaquin verder. De enige tip die Adriaan hem kan meegeven is dat Joaquin moet doen waarvan hij zelf denkt dat dit het beste is.

Uiteindelijk heeft Joaquin toch maar besloten het gesprek met Sanne aan te gaan. Hij neemt Sanne even apart en vraagt of zij even met hem wil zitten. Wat is er allemaal aan de hand, Sanne? begint Joaquin. En zegt dat hij allemaal geruchten hoort. Toevallig kwamen er gisteren een paar bezoekers naar mij toe, en die zeiden pas op voor Sanne, ze is niet oprecht. Oh my god reageert Sanne. Ze wil hem graag een tip geven namelijk dat hij dat soort dingen niet moet aannemen van bezoekers. Gisteren zijn 10 á 15 man naar mij toegekomen om te zeggen dat jij geld achterhoudt gaat ze verder. Ik hou geen geld achter, ik heb niks gedaan. Ik weet nergens van antwoordt Joaquin. Sanne lijkt hem te geloven. Joaquin legt verder uit dat hij het moeilijk vindt om de verhalen los te laten, terwijl Sanne dit wel heel makkelijk kan. Ik vind het gewoon heel lastig. Ik denk dat het niet verkeerd zal zijn om een paar stappen terug te doen gaat hij verder. Hij wil zich op dit moment liever op hun vriendschap richten. Nou, dan doen we dat toch gewoon antwoordt Sanne. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *