Joaquin bespreekt waarom hij afstand genomen heeft van Sanne

Joaquin bespreekt waarom hij afstand genomen heeft van Sanne

Joaquin en Christel staan samen aan de vijver te praten. Hij vertelt Christel over zijn “break up” met Sanne. Hij vindt dat Sanne nonchalant deed en hij geeft toe dat hij het daar best moeilijk mee heeft. Ik ben ergens aan begonnen dat helemaal niet reëel is, zij drinkt vier flessen vodka en ik heb een verslavingsverleden voegt hij eraan toe. Hij wil haar hart niet breken maar ook vooral zijn eigen hart niet breken. En heeft het gevoel dat hij in een sneltrein is gezet en dat de relatie eigenlijk een beetje geforceerd werd. Hierdoor vroeg hij zich af of het wel oprecht was en of hij dit wel echt wilde. Uiteindelijk concludeert Joaquin dat hij en Sanne tegenpolen zijn en dat het niet werkt tussen hen. Zal de liefde echt voorbij zijn of is de “break up” maar tijdelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *