John is op zoek naar zijn verdwenen bierflesjes

John is op zoek naar zijn verdwenen bierflesjes

John is op zoek naar zijn flesjes bier. Er zijn acht flesjes bier uit onze krat zegt John geïrriteerd tegen Mike. Sanne en Brenda, die het gesprek opvingen vanuit de caravan, steken hun hoofd uit het raam om beter mee te kunnen luisteren met het gesprek. John kan dit niet waarderen en zegt dat zij het raam dicht moeten doen. John loopt vervolgens chagrijnig over het terrein en zoekt naar zijn flesjes bier. Wat later vraagt aan Hiske of zij toevallig zijn flesjes heeft gevonden. Uhm, die vier flesjes lagen achter de caravan vertelt Hiske. Ja zie je! Die zijn van ons! Iemand heeft ze daar gewoon neer gepleurd eindigt John boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *