Timothy wil vaart zetten in de realisatie van de webshop en laat deze zonder overleg bouwen

Timothy wil vaart zetten in de realisatie van de webshop en laat deze zonder overleg bouwen

De bewoners willen flink groeien en weten dat een webshop daar aan kan bijdragen. John, Mike en Jeffry zitten daarom bij elkaar. Ondanks dat Jeffry geen behoefte heeft aan praten over financiële zaken, zit hij er toch bij. De andere twee bewoners zijn namelijk niet blij met Timothy zijn beslissing. Timothy heeft namelijk besloten dat de webshop zo snel mogelijk gemaakt moet worden door de websitebouwer en heeft dit met haar besproken. Timothy wil groen licht geven over de rug van ons. Dat kost 16 euro per week zegt Mike tegen John. Maar dat gebeurt nog maar even niet, hij gaat niets geven…. Er wordt helemaal niets geregeld door Timothy gaat John verder. De twee lijken het er nog niet mee eens te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *